Jump to content


Photo
- - - - -

IRC chat down?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 nascarlaser1

nascarlaser1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 24 May 2018 - 09:41 PM

I tried to log onto the irc chat for old times sake. Kiwi irc loaded for about 5 minutes, until it finally finished, but all that loaded was a white page of doom. When I tried to connect from the main Kiwi irc website, it told me I was forbidden to join. Anyone know if the server is still online, and if it is, how to join it?


"I love mankind... its people I can't stand!"

 

-Linus from snoopy.


#2 RobbyZ

RobbyZ

    Administrator

  • Developer
  • 1297 posts
  • LocationSeattle, WA

Posted 29 May 2018 - 10:25 PM

Hmm, looks like its working now so maybe it was just a temporary thing.  Sorry about that

 

I really gotta just move the thing to discord sooner or later lol


  • nascarlaser1 likes this

#3 nascarlaser1

nascarlaser1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 29 May 2018 - 11:26 PM

Wont work for me :(. Might be my computer, oh well.


"I love mankind... its people I can't stand!"

 

-Linus from snoopy.


#4 RobbyZ

RobbyZ

    Administrator

  • Developer
  • 1297 posts
  • LocationSeattle, WA

Posted 30 May 2018 - 08:58 PM

Could be a browser plugin or something?  Works well in firefox & chrome for me anyhow

 

http://8bitmmo.net/irc

 

EDIT: Just remembered that since the webclient is on a strange port (8080), it could very well be your firewall blocking it.


Edited by RobbyZ, 31 May 2018 - 03:14 AM.


#5 nascarlaser1

nascarlaser1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 31 May 2018 - 11:35 AM

I'll try on those browsers later, right now on edge. If it doesn't work, then oh well :), such is life. :)

Thanks for your help though :)


"I love mankind... its people I can't stand!"

 

-Linus from snoopy.


#6 RobbyZ

RobbyZ

    Administrator

  • Developer
  • 1297 posts
  • LocationSeattle, WA

Posted 31 May 2018 - 08:18 PM

Hmm, it renders a little weird on Edge but still runs for me






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users